heimoooi

ja tervetuloa vaan Finding Eternityyn, eli vuodesta 2005 asti rullanneeseen blendhaastesivulle! Haasteisiin tykkään laittaa eniten niitä tavallisia nönnönnööjulkkisaiheita, mutta persoonalliseen tyyliin. Siis nyt kipin kapin katsastamaan säännöt läpi ja sitten tutustumaan haasteisiin, jee!
bared

päivitykset

|271210 Moi, kun teki kovasti mieli niin askartelin uuden leiskan jee, jossa iiihana Emma Stone uudesta huippukivasta leffasta Easy A! Meitsi suosittelee! Mut joo! Lisäsin myös tollasen tagin ku kaikilla on mut toi on tuolla oikeessa alareunassa piilossa, toivottavasti löydättejee.

|251210 Wuhuu, mahtavaa joulua kaikille! Lisäilin kahdeksan mahtavaa työtä, kiitokset Abn, Moana, DarkSafka, Zabeth, Annabelle ja Eves! Sitten kirjoittelin tossa tulokset haasteisiin 81 ja 82 !!

|191210 Oon aika epeli, suljin ton haasteen 84 ja sit lisäsin tonne vielä yhen uuden colorin. Ja ainii kiitoksia uusista töistä Zabeth, Moana ja DarkSafka!! Nyt voisin väsäillä noita tuloksia oikeen urakalla.

|171210 Heippamoi, lisäsin kolme työtä, kiitokset DarkSafka, Taappi ja Zabeth! Kuin myös tulokset tohon extrakasiin ja ja lisään illalla uuden colorin ja suljen ton vanhan. plöö.
myöhemmin Se lupaamani uusi color! Alkaapaas väritellä! Suljin sit ton vanhan, siinä on ihan kivasti jo töitä nimittäij!

|151210 Moros! Lisäsin yhteensä 10 työtä, aivan mahtavaahei! Suljin tuon hobby haasteen ja laitoin kaksi uutta. Lisäilen tässä vielä yhden uuden colorin ihanpian. JEEAH!

Open Cbox